Freelance copywriter gezocht?

Zoekt u een freelance copywriter die ervoor zorgt dat uw teksten echt werken? Zoek niet verder.

Freelance copywriters bij Cactus Communications

Cactus Communications heeft een team van freelance copywriters die samen instaan voor al uw copy, over de meest uiteenlopende onderwerpen: van recyclage, over vastgoed en management tot fashion en lifestyle.

U kan een beroep doen op Cactus Communications om de teksten te schrijven voor uw jaarverslag, uw sales leaflet, uw bedrijfsbrochure… Corporate communicatie heeft geen geheimen voor ons.

Meer informatie over copywriting bij Cactus Communications

Freelance bloggers, storytellers en webcopywriters

Daarnaast is Cactus Communications als content marketing bureau uiteraard gespecialiseerd in copywriting voor het internet.

Na een korte briefing, weten wij wat uw verhaal is en zullen we het als geboren storytellers omzetten in aantrekkelijke teksten voor uw blog, website of in posts voor social media. Ook wanneer uw website aan een update toe is kan u bij Cactus Communications terecht. Wij geloven heel sterk in de kracht en de toekomst van digitale marketing en hebben er dan ook onze grote sterkte van gemaakt.

Neem contact op voor meer informatie over onze digitale marketing diensten

 

Freelance eindredacteurs

Door de jaren heen heeft Cactus Communications de eindredactie gedaan van heel wat magazines en publicaties. Met oog voor detail corrigeren onze freelance eindredacteuren niet alleen uw teksten, maar als u dat wilt, werken we samen met uw grafici, dtp’ers en gaan we zelfs de drukproeven nalezen en afspraken maken met de drukker.

Met een eindredacteur van Cactus Communications hoeft u zich dus nergens nog zorgen over te maken: het eindresultaat zal perfect zijn.

Ja, ik heb een freelance eindredacteur nodig

 

Neem contact op met Cactus Communications

Twijfel niet langer. Wanneer u op zoek bent naar een oerdegelijke copywriter, moet u bij Cactus Communications zijn.

Neem gerust contact op, om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.