Cactus Communications

Contentmarketing

Banner Contentmarketing_Cactus Communications
Wordt uw website niet gevonden op Google?
Moet u gaan bloggen of zit uw publiek eerder op een podcast te wachten?
Wilt u met video’s meer leads genereren?
Hebt u het gevoel dat contentmarketing té arbeidsintensief is voor wat u eruit haalt?
Hebt u niet de geschikte tools hebt voor automatisatie en samenwerking?

Efficiënt communiceren mét resultaat

Cactus Communications is gespecialiseerd in content marketing. Dat is een begrip dat veel ladingen dekt, maar simpel gesteld komt het erop neer dat wij ervoor zorgen dat uw organisatie goed communiceert. En goed communiceren betekent volgens ons efficiënt en met resultaat. U heeft een boodschap (of niet, een idee volstaat al) en u weet wie u daarmee wilt bereiken? Dan doen wij de rest.

 

Teksten die echt werken

En we gaan uw of onze ideeën ook uitwerken. Cactus Communications zorgt voor woord en beeld.

Onze ervaren copywriters schrijven teksten die echt werken: blogberichten, brochures, SEO-proof webcopy, copy voor posts, e-mails, jaarverslagen

Online contentmarketing

Marketing en communicatie steunen op een weldoordachte strategie, die het DNA van een onderneming uitdraagt, en vereisen een geïntegreerde aanpak, waar je niet langer kiest welk kanaal je bespeelt, maar waar je alle kanalen samen moet gebruiken voor resultaatgerichte marketing en communicatie: offline, online en social.

De mogelijkheden om uw content op een aantrekkelijke manier met uw publiek te delen zijn talrijk. Met 15 jaar ervaring in content marketing, zijn we stilaan van alle markten thuis.

Cactus Communications ondersteunt u dan ook graag met

  • Het ontwikkelen van videocontent en podcasts: van idee over script tot productie en distributie
  • Uw aanwezigheid op social media: een bedrijfspagina opzetten, een contentkalender opstellen en bijhouden, posts uitwerken…
  • Het schrijven, opmaken en promoten van whitepapers, e-books
  • SEO en SEA

Grafisch ontwerp

Maar omdat er meer nodig is dan een overtuigende tekst, zorgt Cactus Communications ook voor aantrekkelijke beelden en een dito vormgeving.

  • Inspirerend grafisch design zorgt voor sterke beelden, die de inhoud van uw verhaal kracht bijzetten.
  • Met oog voor detail zorgen onze DTP’ers voor een afgewerkt document, dat zo naar de drukkerij kan.

Bij ons kan u terecht voor visuals voor uw website, opmaak van POS-materiaal voor uw showroom, beursstand, visuals voor sociale media, opmaak van uw publicaties zoals newsletters, brochures, jaarverslagen, flyers, folders

Een betaalbare website die scoort op Google

Cactus Communications zorgt ervoor dat uw organisatie gevonden wordt op het internet en dat u ook online uw doelpubliek bereikt met een aantrekkelijke website en boeiende content.

  • Wij optimaliseren uw huidige website optimaliseren om uw bezoekers een betere ervaring te bieden en beter te worden gevonden op het internet (SEO).
  • Wij schrijven sterke webcopy.
  • Wij ontwikkelen uw nieuwe website in WordPress en zorgen dat die binnen uw budget blijft.
  • Wij zorgen dat uw website scoort op Google.

Heeft u nood aan een budgetvriendelijke nieuwe website of mag uw huidige website wel eens vernieuwd worden? Of wilt u gewoon kennismaken en luisteren of Cactus Communications u misschien kan helpen op het vlak van content marketing? Neem dan gerust contact op!

QR code gratis intake

Gratis intakegesprek

Heb je vragen over de contentstrategie van je organisatie? Worstel je met contentmarketing maar blijven resultaten uit? Of wil je gewoon eens sparren over hoe je jouw inspanningen naar een hoger niveau kunt tillen? Wij staat klaar om je te ondersteunen.

Plan gerust een vrijblijvend gesprek in via onderstaand knop of scan de QR-code. Samen kunnen we jouw contentstrategie naar nieuwe hoogten brengen.