Copywriting en grafisch design

U heeft geen tijd om de tekst voor uw bedrijfsbrochure te schrijven? U heeft goede ideeën voor een white paper maar u vindt niet de juiste tone-of-voice? Uw laatste mailing naar prospecten heeft u veel moeite gekost, maar heeft niets opgeleverd? De leaflet waarin u de diensten van uw bedrijf voorstelt is echt wel aan een update toe?

Dan bent u bij Cactus Communications aan het juiste adres. Omdat wij vanouds redacteurs zijn, vinden wij wél de juiste toon om uw doelpubliek aan te spreken, voelen we onmiddellijk aan wat de unieke insteek is waarmee u die prospecten overtuigt van wat u te bieden heeft

Van idee tot publicatie

Cactus Communications kan de hele redactionele workflow op zich nemen: van een wild idee komen onze ervaren copywriters en creatieve grafici samen met u tot een aantrekkelijke brochure of een kant-en-klare blogpost, op maat van uw doelpubliek.

  • Copywriting en storytelling
  • Redactie en eindredactie
  • Webcopy

 

Tekst, beeld en vormgeving

Maar omdat er meer nodig is dan een overtuigende tekst, zorgt Cactus Communications ook voor aantrekkelijke beelden en een dito vormgeving.

  • Inspirerend grafisch design zorgt voor sterke beelden, die de inhoud van uw verhaal kracht bijzetten.
  • Met oog voor detail zorgen onze DTP’ers voor een afgewerkt document, dat zo naar de drukkerij kan.

 

Meer dan straffe copywriters

Cactus Communications zorgt voor leesbare teksten en schrijven met veel plezier uw blogberichten, mailings, persberichten, advertorials, nieuwsbrieven, brochures, magazines, testimonials, jaarverslagen en andere publicaties. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat alles er piekfijn uitziet en een aantrekkelijke vormgeving meekrijgt.

Als u dat wilt stellen wij eveneens een publicatieagenda op en houden die zelfs voor u bij, zodat u niet wakker hoeft te liggen van nog maar eens een nieuwe blogpost op uw website of de distributie ervan op de Facebookpagina van uw bedrijf. Dat doen we allemaal voor u.

Met onze kennis van SEO zorgen we er bovendien voor dat elke tekst die online verschijnt, uw vindbaarheid verhoogt.

 

>> Cactus Communications helpt u ook met uw website en social media

>> Terug naar ‘Content creation’