Cactus Communications

Versterk je organisatie met een krachtig Employer Brand

Banner Employer Branding Cactus Communications
Heeft jouw organisatie moeite om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken?
Vind je het lastig om je als werkgever te onderscheiden en talent aan te trekken?
Merk je dat weinig mensen je organisatie kennen of weten waar je voor staat?
Worden vacatures niet goed gevonden en reageren er nauwelijks waardevolle kandidaten?

Cactus Communications begrijpt deze uitdagingen en biedt oplossingen om de Employer Brand van je organisatie te versterken.

Waarom Employer Branding?

In de huidige arbeidsmarkt is talent schaars en concurreren organisaties om het beste talent aan te trekken.

Employer Branding richt zich zowel op huidige werknemers als op potentiële sollicitanten en de bredere arbeidsmarkt.

Een sterk Employer Brand geeft jouw organisatie een concurrentieel voordeel:

  • Door de unieke identiteit, cultuur en waarden van je organisatie te communiceren, onderscheid je je van concurrenten. Je wordt aantrekkelijker voor potentiële klanten, investeerders en toekomstige werknemers.
  • Een positieve en aantrekkelijke werkgeversreputatie helpt je bij het aantrekken van getalenteerde kandidaten.
  • Employer Branding draagt bij aan het behoud van waardevolle medewerkers en het vergroten van hun betrokkenheid. Werknemers voelen zich meer verbonden met een organisatie die bekendstaat om haar positieve bedrijfscultuur en groeimogelijkheden.

Hoe Cactus Communications je kan helpen?

Als specialisten in marketing en Employer Branding bieden wij advies, ondersteuning en trainingen aan om organisaties, HR-professionals, leidinggevenden en zaakvoerders. 

Het doel is het Employer Brand van je organisatie scherp te  stellen, verder te ontwikkelen en te vertalen naar concrete communicatie-initiatieven.

Onze begeleiding is maatwerk en omvat afhankelijk van de noden van je organisatie bv:

  • een analyse van je huidige situatie
  • het ontwikkelen van een sterke Employer Branding-strategie 
  • het uitvoeren van effectieve marketinginitiatieven om je Employer Brand bij de juiste doelgroepen bekend te maken.

Ontdek vandaag nog hoe Cactus Communications jouw organisatie kan helpen je Employer Brand te versterken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

QR code gratis intake

Gratis intakegesprek

Heb je vragen over de Employer Branding-strategie van je organisatie? Worstel je met je imago als werkgever? Krijg je vacatures niet ingevuld? Of wil je gewoon eens sparren over hoe je jouw inspanningen naar een hoger niveau kunt tillen? Wij staat klaar om je te ondersteunen.

Plan gerust een vrijblijvend gesprek in via onderstaand knop of scan de QR-code.

Onze Employer Branding-diensten

Cactus Communications helpt je een sterk Employer Brand te creëren met verschillende diensten:

  • Employer Branding strategie: Wij helpen je bij het ontwikkelen van een effectieve strategie die jouw Employer Brand onderscheidend maakt. We definiëren jouw Employee Value Proposition (EVP) en ontwikkelen communicatiestrategieën om je Employer Brand op de juiste manier te positioneren.
  • Employer Branding audits: Met onze audits analyseren we jouw huidige Employer Brand en identificeren we sterke punten en verbetermogelijkheden. Op basis hiervan bieden we concrete aanbevelingen, een actieplan of een roadmap om je Employer Brand te optimaliseren.
  • Employer Branding communicatie: We helpen je bij het creëren en implementeren van interne en externe communicatie die je Employer Brand effectief overbrengen. Van contentcreatie tot socialmediastrategieën zorgen we voor een consistente en impactvolle communicatie.

Als je je afvraagt wat dat allemaal concreet kan betekenen voor jouw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend intakegesprek.

Download de brochure voor meer informatie:

Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Employer Branding vergroten? Ontdek dan onze workshops en trainingen.