Freelance copywriter

In een digitale wereld is geschreven content belangrijker dan ooit. Nooit hadden zoveel mensen en bedrijven een forum om hun verhaal te vertellen. Iedereen kan zijn of haar verhaal vertellen en dat online publiceren.

Maar niet iedereen kan zijn verhaal ook neerschrijven. Daar kan een professionele copywriter handig van pas komen.

De meerwaarde van een freelance copywriter

Een professionele copywriter heeft uiteraard een perfecte kennis van spelling en grammatica. Dat combineert hij of zij met een pak schrijftalent en een vleugje creativiteit.

Daarnaast is een goede copywriter ook een meester in stijl. Hij zal zijn woorden wikken en wegen en teksten zo schrijven dat ze vlot lezen, uw publiek aanspreken en tot actie aanzetten. Een copywriter schrijft niet alleen correcte, vlotte teksten, maar hij zal dus ook wervende teksten schrijven.

Tot slot zal een copywriter ook teksten schrijven die goed gevonden worden op het internet. Bij het schrijven houdt een professionele copywriter rekening met SEO-regels (search engine optimisation). Hij levert teksten af die scoren op Google en meer trafiek naar je website genereren.

 

Een freelance copywriter, wat doet die?

Een freelance copywriter zal in de eerste plaats goed naar je luisteren. Niemand kent je business, je klanten en je product beter dan jijzelf. Maar door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, krijgt een copywriter een goed idee van wie je bent, wat je doet, voor wie je het doet en waarom je doet wat je doet.

Met die info creëert een goede copywriter jouw unieke verhaal.

En iedereen heeft ook een verhaal te vertellen, daar zijn we bij Cactus Communications heilig van overtuigd.

 

Een freelance copywriter, wat kost dat?

Een freelance copywriter is echt wel een meerwaarde voor ondernemers en bedrijven die hun communicatie professioneel aanpakken. Uiteraard staat daar een prijs tegenover. Maar wanneer je een goede copywriter inschakelt, zal dat al snel een investering blijken en geen kost!

Freelance copywriters hanteren soms tarieven per woord, per teken, per pagina… terwijl anderen werken aan een uurtarief. Ze hebben dan ook nog eens allemaal andere specialiteiten, een andere manier van werken. Het kan daardoor soms lijken alsof je appelen met peren vergelijkt.

Meer info over onze copywritingtarieven en wat je daarvoor krijgt lees je op Tarieven freelance copywriter

Contacteer Cactus Communications

Overtuigd van de meerwaarde van een freelance copywriter? Behoefte om eerst je noden en verwachtingen te bespreken? Dat kan!

Cactus Communications heeft een trouw team van sterke copywriters voor je klaarstaan.