Hoeveel kost een copywriter?

Hoeveel kost een freelance copywriter?

Wat kost een copywriter? Dat is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Cactus Communications is sinds 2009 actief en we zijn sinds die tijd de meest uiteenlopende tarieven tegengekomen bij concullega’s.

De meeste copywriters werken echter met een vaste prijs per teken, per woord, per pagina, of aan een uurtarief. Wij hanteren gewoonlijk een prijs van 125 euro per A4. Dat lijkt misschien veel, maar lees hieronder even wat je daarvoor krijgt.

Voor projecten die verder gaan dan het pure copywerk, stellen we een prijs op maat voor.

 

Wat doet een copywriter?

Een copywriter is natuurlijk een schrijver. Maar een goede, professionele copywriter is zoveel meer dan louter een tekstschrijver. Wanneer je een copywriter inschakelt zal je snel zijn of haar toegevoegde waarde merken. 

We kunnen natuurlijk niet voor andere copywriters spreken, maar bij Cactus Communications krijg je echt waar voor je geld:

  • intakegesprek, briefing, interview… wat er ook nodig is om te weten waar je nood aan hebt;
  • alle research die nodig is om tot een goede tekst te komen;
  • een copywriter die voeling heeft met jouw onderwerp, publiek… ;
  • een geweldig straffe tekst op maat van jouw publiek;
  • een tekst die rekening houdt met SEO;
  • een gratis revisieronde, nadat je feedback hebt gegeven op onze eerste versie (soms ook een tweede revisieronde, maar dat is niet zo vaak nodig).

Freelance copywriter gezocht?

Ben je op zoek naar een freelancecopywriter die je professionele communicatie naar een hoger niveau tilt? Dan ben je bij Cactus Communications aan het goede adres.

Neem gerust contact met ons op en dan luisteren wij graag naar uw noden en verwachtingen!