Waarom kiezen voor Cactus Communications?

Een betrouwbare communicatiepartner

Met Cactus Communications kiest u voor een correcte en betrouwbare partner, die streeft naar een langetermijnrelatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Omdat we werken met een vast team van freelancers met de meest uiteenlopende ervaring, hebben we altijd het talent in huis waaraan u nood hebt:

Dat kan handig zijn in vakantieperiodes, bij ziekte, wanneer onverwacht iemand wegvalt en snelle vervanging wenselijk is of in heel drukke periodes waarin u extra mankracht nodig hebt.

Lean en agile communicatie aan aangename prijzen

Bovendien werken we al geruime tijd met hetzelfde team. We kennen onze Pappenheimers: we kennen de sterktes van elk teamlid, we zijn op de hoogte van hun beschikbaarheid, we weten hoe we hen best briefen en de communicatie verloopt vlot en efficiënt. We werken lean en agile. Overload wordt daardoor tot een absoluut minimum beperkt.

Omdat Cactus Communications er bewust voor kiest met freelancers te werken en dus geen typisch marketingbureau is, kunnen wij een ruim pakket van marketing- en communicatiediensten aanbieden aan prijzen die een pak lager zijn dan wat dergelijke bureaus vragen. Bij ons betaal u immers niet voor administratief personeel, accountmanagers etc. U betaalt de uren die we voor u presteren aan zaken die we effectief opleveren. Niets meer.

Daarbij hebt u wel het voordeel dat u maar één contactpersoon hebt en dat we werken zoals u dat van freelancers verwacht: elke klant is koning en we gaan tot het uiterste om de koning tevreden te stellen.

Neem vrijblijvend contact op met Cactus Communications

Bent u op zoek naar een all-round marketing- en communicatiebureau dat snel een hoogstand kwalitatief werk levert aan een aangename prijs? Of wilt u uw marketingproject of communicatieplannen met ons bespreken? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met Cactus Communications.

U vindt Cactus Communications nu ook op LinkedIN