Marketing- en communicatieadvies

U hebt een marketingplan, maar komt er niet toe dat uit te voeren? Uw onderneming krijgt haar corporate identity niet vertaald naar het doelpubliek? Uw communicatie-inspanningen leveren niet het gewenste resultaat? De ROI van uw online presence is niet meetbaar?

Bij Cactus Communications kan u altijd terecht voor marketing- en communicatieadvies, volledig op maat van uw wensen en uw onderneming.

 

Cactus Communications stroomlijnt uw marketing en communicatie

Het imago van uw bedrijf, de identiteit, de positie op de markt en de communicatie zijn één geheel. Elk element van dat geheel ondersteunt het andere.

Een duidelijke identiteit levert u herkenning en erkenning op. U verovert met uw onderneming, uw merk of uw product een unieke plaats op de markt én op het internet. De communicatiekanalen en de marketingtools die u gebruikt, moeten uw identiteit en uw marktpositie ondersteunen.

 

De gepaste communicatiestrategie

Het is van strategisch belang dat u communiceert met de juiste middelen voor de juiste doelgroep.  Dat u duidelijke doelstellingen heeft én dat die kunnen worden gemeten en geëvalueerd.

Voor het opstellen van een communicatieplan, een publicatieagenda voor social media of uw bedrijfsblog, content marketing... kunt u bij Cactus Communications terecht.

Zodra we duidelijk afgebakend hebben wie uw publiek is, wat u wilt zeggen en wat u wilt bereiken, gaan we voor u aan de slag.

 

Content marketing

Bij Cactus Communication geloven we sterk in de kracht van goede content, dus verwacht van ons geen getover met dure termen en impressionante presentaties. Wij gaan voluit voor de impact van een sterk verhaal en een pakkend beeld.

>> Terug naar ‘Content creation’